Slenderen FAME Vibrosaun Vacumove Zonnebank Prijslijst Foto's Contact

FAME; Fit met inspannings oefeningen


FAME zijn unieke toestellen die ervoor zorgen dat uw gehele lichaam binnen een 40minuten getraind wordt door de gemotoriseerde toestellen. Bij een traditioneel fitnesscentrum kost dit al gauw een uur.

De korte intensive sessies per toestel zorgen ervoor dat uw spieren worden versoepeld en versterkt, tevens word uw conditie verbeterd.

Door de intensievere werking van voornamelijk het bovenlichaam, de variatie in kracht, de zittende positie en de uitgebalanceerde oefeningen zal FAME in combinatie met de slender bewegingsprogramma's het hoogste resultaat geven.

De FAME toestellen zijn gemotoriseerd, waardoor uw spieren niet extreem zullen worden belast. Het compleet nieuwe systeem zorgt ervoordat FAME oefeningen gemakkelijk en leuk zijn om te doen. Zelfs als u last heeft van rugpijn of artritis heeft kunt u profijt hebben van de moeiteloze conditietraining met de FAME toestellen. Met slechts 2 keer per week een sessie van een half uur zal uw figuur zonder veel moeite in vorm worden gehouden en verbeterd. U zult zich zeker fit en energiek gaan voelen!