Slenderen FAME Vibrosaun Vacumove Zonnebank Prijslijst Foto's Contact

Slenderen bij Slender You Noordwijk


Slender You bestaat uit een serie van 6 toestellen aangedreven door electromotoren. Elk van deze toestellen activeert door zijn bewegingen een bepaald gedeelte van uw lichaam, te weten de benen, dijen, heupen, buik en bovenarmen. In eerste instantie werden de toestellen ontwikkeld voor spierconditionering en ter voorkoming van verzuring van de spieren. Maar al snel kreeg men door dat een van de positieve bijwerkingen was dat ook het afslankproces in werking werd gezet.


Slenderen is bedoelt voor iedereen:


Met lichamelijke klachten zoals, reuma, rugklachten en artritis. Deze groep mensen zal merken dat na verloop van tijd zij zich makkelijker en soepeler kunnen bewegen.
Wie op een vrij eenvoudige manier aan lichaamsbeweging wil doen zonder het gebruik van gewichten of een sessie Slenderen wil gebruiken om eens lekker tot rust te komen.
U kunt Slenderen ook gebruiken ter ondersteuning van de strijd tegen overgewicht en niet veel tijd heeft voor zware trainingsprogramma‘s. Vele mannen en vrouwen gingen u voor en maakten gebruik van het feit dat Slenderen op een makkelijke manier bijdraagt aan een gezonder lichaam en een fitter gevoel. Slenderen vervangt de dagelijkse verplichte beweging die een mens nodig zou hebben om de gewrichten te versoepelen.
Slenderen vergt niet veel van uw tijd, slechts 2 uurtjes per week is voldoende. Het gebruik van de slender toestellen in combinatie met een gezonde voeding en het drinken van voldoende water maakt het totaal tot een succes! Vele vrouwen en mannen gingen u voor en maakten gebruik van het feit dat Slenderen op een makkelijke manier bijdraagt aan een gezonder lichaam en een fitter gevoel.


Sandbag table


Dit toestel maakt 1000 heupbewegingen in 10 minuten. Versoepelt de onderrug en verstevigt de heupen en bovenbenen. Het verbetert de vorm van het zitvlak en vermindert cellulitis.Leg table


In 10 minuten op dit toestel beweegt u zich even intensief als tijdens een wandeling van 3 kilometer. Het verstevigt de benen, buik, heupen en het zitvlak.Sit-up table


Tien minuten lang is dit toestel een aangename steun in de rug bij het doen van 90 sit-ups. Het versterkt de buik, rug en het middenrif.

Waist-Tummy-Hip table


Dit toestel beweegt de benen 900 keer op en neer in tien minuten. Het verstevigt de taille, buik en heupen. Ook de rugspieren worden versterkt.Stretch table


Dit toestel masseert de bovenrug, schouders en nek. In 10 minuten wordt het hele lichaam getraind. De houding wordt verbeterd, bovenrug en armen worden verstevigd.Relax table


Een massage voor het hele lichaam. De bloedsomloop wordt gestimuleerd zodat overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen. Na afloop voelt u zich ontspannen en fit.