Slenderen FAME Vibrosaun Vacumove Zonnebank Prijslijst Foto's Contact

Vacumove


Hoe de vacumove werkt:


De lopende beweging zorgt voor een optimale bloedcirculatie waardoor het lichaam om energie gaat vragen. Vacuüm zorgt er daarnaast voor dat er weer een (betere) doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen bij billen, buik en benen. Dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet ter verbranding afstaan in het hele lichaam. De oorzaak van een slechte doorbloeding bij billen, buik en benen wordt veroorzaakt doordat de bloedvaten tussen de vetcellen worden afgekneld, zodat er sprake is van een blokkade. Deze blokkade zorgt ervoor dat deze cellen zich niet kunnen openen om hun energie voor verbranding af te staan.

Door de unieke combinatie van beweging en je gedeeltelijk bevinden in een vacuümruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats op de plekken waar het ertoe doet: billen, buik en benen.Waarom ontstaan vetcellen bij billen, buik en benen?


Aanleg zorgt er bij vrouwen voor dat er extra vetcellen (energie) worden opgeslagen bij billen, buik en benen. Op het moment dat er sprake is van zwangerschap en/of te weinig voeding, zullen juist deze cellen direct hun energie afstaan.Waarom geen vermindering van centimeters bij sporten of dieet?


Dit heeft te maken met verschillen in doorbloeding. Zoals u kunt zien op de afbeelding hiernaast is de doorbloeding van het bovenlichaam duidelijk beter dan de doorbloeding van het onderlichaam

Vetverbranding vindt alleen plaats op goed doorbloede plaatsen. Door de unieke combinatie van beweging en je gedeeltelijk bevinden in een vacuümruimte vindt er vanaf het begin een optimale doorbloeding plaats op de plekken waar het ertoe doet: billen, buik en benen. Eindresultaat is een optimale doorbloeding en het verlies van centimeters.